HDS zet de scheidsrechter in het zonnetje

8 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - De scheidsrechters van HDS hadden zaterdag hun eigen scheidsrechtersdag. Het motto van de dag: 'HDS zet vandaag de scheidsrechter in het zonnetje'.

Van een echt zonnetje was 's morgens geen sprake. Het regende pijpenstelen waardoor wedstrijden moesten worden afgelast. Toch gingen alle teams die tegen elkaar speelden voor de wedstrijd op de foto. In hun midden stond, hoe kan het ook anders op deze dag, de scheidsrechter. In de loop van de dag klaarde het weer gelukkig op. Even na tweeën werden de scheidsrechters letterlijk in het zonnetje gezet voor de groepsfoto.

De jeugdteams die thuis speelden, werkten spontaan mee aan deze dag net als enkele ouders. Op briefjes werden waarderende woorden geschreven voor de scheidsrechters. Ook de voorzitter van HDS, John van Spanje, sprak zijn waardering uit voor de inzet van de scheidsrechters. In een korte toespraak zei hij dat HDS trots is op de 58 scheidsrechters. Zij hebben allemaal een diploma en staan elke week klaar om, van jeugd tot senior, de wedstrijden te fluiten.

Als herinnering aan deze dag ontvingen de scheidsrechters een oorkonde met de slogan ,,Zonder scheidsrechter geen wedstrijd!''. Ook kregen ze een attentie van het bestuur aangeboden.

advertentie
advertentie