Verena op ten Noort op Kunstjaarbeurs

25 september 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De Driebergse kunstenaar Verena op ten Noort is zondag 30 september deelnemer aan de Nationale Kunstjaarbeurs in het World Fashion Centre/Beursplaza in Amsterdam van 11.00 tot 17.30 uur.

De deelnemers zijn divers, maar allemaal getoetst en geaccepteerd voor deelname. Naast kunstenaars met schilderijen en grafiek, zijn er ook deelnemers met objecten van brons, keramiek, glas en andere materialen. plaats. Weer tonen 350 kunstenaars daar hun mooiste werken, waaronder de flamboyante Verena op ten Noort.

Het mooiste compliment dat Verena als deelnemer aan deze kunstbeurs kan krijgen, is dat haar werk gekocht wordt. Maar niet iedereen krijgt dat ultieme compliment. Om toch te weten te kunnen komen hoe men over het werk denkt, is er besloten om de bezoekers te vragen om hun waardering kenbaar te maken. Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een zelfklevend 'like it' duimpje met het verzoek dat bij het werk te plakken dat extra wordt gewaardeerd. Op basis van het aantal duimpjes dat bij het werk wordt geplakt, krijgt zo de kunstenaar een indruk van de mate waarin zijn of haar werk wordt gewaardeerd.

Tegen het einde van de beurs, vraagt de organisatie om het aantal gekregen 'like it' duimpjes te tellen en krijgen de kunstenaars met de meeste duimpjes een extra schouderklopje. Dat doet de organisatie om 17.15 uur met een bos bloemen.

Meer informatie over de Driebergse kunstenaar: www.verenaoptennoort.nl

advertentie
advertentie