Cursus ,,Man en vrouw in bijbel, kerk en maatschappij''

Nieuws

AMERONGEN - De cursus 'Man en vrouw in bijbel, kerk en maatschappij' start donderdag 1 november in Zendings-Diaconessenhuis Bethanië in Amerongen en wordt geleid door ds. Charles Groot. In de eerste vier avonden komen vragen rond de plaats van man en vrouw in de bijbel aan de orde. De volgende vier avonden gaan over de plaats van de vrouw in kerk en samenleving. De twee blokken van vier avonden liggen in elkaars verlengde, maar zijn ook los van elkaar te volgen.

De cursus vindt tweewekelijks plaats op donderdagavond van 19.30 uur tot 21.45 uur in de Grote Zaal van het Zendings-Diaconessenhuis, Jan van Zutphenweg 4 in Amerongen. De start is op donderdag 1 november. Deze cursus is bedoeld voor ieder die verlangt naar meer kennis van Gods Woord, tot opbouw van het persoonlijk geloofsleven en om er anderen mee te kunnen helpen.

De kosten voor de cursus zijn € 7,50 per avond. Bij betaling ineens voor de hele cursus € 5,- korting. Koffie, thee en cursusmateriaal zijn inbegrepen.

Meer informatie is op www.zdh.nl te vinden. Aanmelden kan via secretariaat@zdh.nl. Wie niet beschikt over internet, kan bellen met 0343-723780.

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 1 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 12 uur geleden
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby gisteren
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel gisteren
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30