Wil Lof neemt deel aan de Kunstjaarbeurs

24 september 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Kunstenaar Wil Lof uit Leersum is dit jaar uitgenodigd deel te nemen aan de Nationale Kunstjaarbeurs. Deze kunstmanifestatie wordt zondag 30 september gehouden in het World Fashion Centre / Beursplaza aan de Koningin Willheminaplein 13 (langs de A10, Ringweg West) in Amsterdam. De beurs is open van 11.00 tot 17.30 uur.

Waar andere beurzen overwegend worden georganiseerd door en voor galeriehouders die kunst tonen, zijn het op de Kunstjaarbeurs de kunstenaars zelf die hun werk laten zien en zo rechtstreeks in contact kunnen komen met belangstellenden. Wil Lof: ,,De mogelijkheid om zelf kunstliefhebbers te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen, is vaak heel inspirerend." De mogelijkheid tot gedachtewisseling komt bij Wil Lof dan ook goed tot zijn recht in de eigen Galerie 4Lof-Art aan de Prins Bernhardlaan 1 in Leersum.

Nieuw bij de Kunstjaarbeurs is dit jaar dat de kunstenaars een selectie van hun werk tonen in een eigen stand, waardoor de beurs rust uitstraalt en de kunstwerken beter tot hun recht komen dan in een open ruimte, zoals voorheen het geval was. Volgens de organisatoren van de beurs nemen ongeveer 350 kunstenaars aan deze beurs deel en zal de verscheidenheid in uitbeeldingen, formaten en stijlen groot zijn.

Op de site van Wil Lof, www.4Lof-Art.nl, kunnen belangstellenden een uitnodiging aanvragen, waarmee korting van € 5,- ontvangen wordt op de entreeprijs (€ 15,-) van de Kunstjaarbeurs.

advertentie
advertentie