Jeugdige golfers strijden op Hoenderdaal Jeugd Open

Nieuws

DRIEBERGEN - Op de golfbaan van Hoenderdal werd zondag het Hoenderdaal Jeugd Open gespeeld. De weergoden waren de spelers op deze dag goed gezind, hoewel de ochtend wat fris begon. De greens lagen er goed bij, wat de spelers ten goede kwam. De spelers waren ingedeeld in twee categorieën, de B en de C groep. De B groep was samengesteld met spelers van 8 tot en met 11 jaar. De C groep met spelers van 12 tot en met 17 jaar. De B groep speelde strokeplay en de C groep strokeplay met een maximum van 9 slagen. (Strokemax)

De winnaars

Strokeplay cat. C: (4 x 9 rondes): 1. Bas Gaastra met netto 9 slagen; 2. Samme Rollfs met netto 21 slagen; 3. Leodie Kruidhof met netto 24 slagen.

Strokemax. Cat B: (2 x 9 rondes): 1. Ralph Vierveijzer met netto 33 slagen; 2. Marie Louise de Vries met netto 33 slagen. Er moesten twee play offs aan te pas komen om de strijd in deze categorie te beslechten.

De neary op hole 9 werd gewonnen door Bram Kouwenhoven, (Cat.C), die Stefan Rutgers wist te verslaan. Cat. B heeft geen neary kunnen slaan. De birdies waren voor Bas Gaastra, vier keer, en Leodie Kruidhof, drie keer (cat. C). In categorie B zijn er geen birdies geslagen.

De 'Chip en putwedstrijd' werd gewonnen in categorie C door Sven Vierveijzer en op de tweede plek eindigde Bodine Punt. In categorie B eindigde Bas Gaastra op de eerste plaats en Sven Meijer van Putten op de tweede plek.

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 38 minuten geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 11 uur geleden
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby gisteren
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel gisteren
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30