Dress Red Day bij Curves

20 september 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Op Dress Red Day (29 september) ondersteunt Curves - een fitnessfranchise speciaal voor vrouwen - in al haar Nederlandse vestigingen de Nederlandse Hartstichting. Ook bij Curves Driebergen zijn die dag tussen 9.00 en 11.00 uur alle vrouwen uit Driebergen welkom. Deze dag staat in het teken van een gezond vrouwenhart. Curves Driebergen is op 29 september geopend van 9.00 tot 11.00 uur.

Op 29 september helpt Curves de Hartstichting om de Dress Red Day te vieren. De Curves vestigingen worden die dag letterlijk rood gekleurd. Curves leden sporten die dag in het rood: rode sokken, schoenen, jurk, shirt, broek, pet, hoed het maakt niet uit, als het maar rood is. En er is een specialiste van Care for Woman aanwezig die gratis een bloeddrukmeting doet.

Margriet Ransdorp eigenaresse van Curves Driebergen: ,,In Nederland zijn hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer 1 onder vrouwen. Per dag 30 minuten bewegen is supergezond. Door voldoende te bewegen verlaag je het risico op hart- en vaatziekten en een beroerte. Onderzoek heeft aangetoond dat het effect van Curves op de lange termijn ziekten kan voorkomen. Volgens de Wereld Gezondheid Organisatie zijn er wereldwijd meer dan 1,5 miljard volwassenen met overgewicht. Een groot aantal levensbedreigende aandoeningen - zoals diabetes, hart- en vaatziekten en kanker - gaat vaak gepaard met overgewicht. De Curves workout is speciaal voor vrouwen gemaakt om hun afweersysteem te versterken tegen deze ziekten.''

advertentie
advertentie