Afbeelding
Foto: Paul Nolens/BDU

Thema-avond Crowdfunding voor Kunst en Cultuur

17 september 2012 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - De Cultuurraad Utrechtse Heuvelrug houdt op dinsdagavond 25 september een thema-avond over Crowdfunding voor Kunst en Cultuur.

De inleiding wordt verzorgd door Sigrid van der Hoeven, dagvoorzitter, spreker en trainer gespecialiseerd in social media (zie www.sigridvanderhoeven.nl en Chanon Lauffer, contemporary artist, internetonderneemster en schilderes. (zie www. Choicesofchanon.co)

Van der Hoeven zal de aanwezigen stap voor stap leiden door het project vanaf idee tot uitvoering. Enkele voorbeelden van een project: geld inzamelen om een solist of dirigent te kunnen inhuren voor een concert van een amateurorkest of - koor, een boek publiceren, een CD maken, geld inzamelen voor een festival of uitvoering van een toneelstuk of de eerste huurpenningen voor een atelierruimte bij elkaar sprokkelen. Aanwezigen kunnen hun ideeën aandragen en ter plekke een start maken met de realisatie daarvan.

De avond is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met kunst en cultuur, zowel individueel, als kunstenaar of in groepsverband (koor, orkest, toneelvereniging, organisatie). Het aantal plaatsen is beperkt, dus vooraf opgeven is noodzakelijk.

Plaats: Regiobibliotheek Z-O-U-T, locatie Driebergen. Adres: Hoofdstraat 164. Ingang parkeerplaatszijde (ruime parkeergelegenheid), 1e verdieping, lift aanwezig. Aanvang: 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Opgeven bij de Cultuurraad Utrechtse Heuvelrug: info@cultuurraadheuvelrug.nl. Voor meer informatie: Lidian Fleers: (lidianfleers@yahoo.com)

advertentie
advertentie