Stichting Lotje&co richt De Club van Duizend op

Nieuws

DRIEBERGEN - Stichting Lotje&co heeft De Club van Duizend opgericht om zelfstandigen en (middel)grote bedrijven bij elkaar te brengen die geïnteresseerd zijn in het vergroten van hun netwerk. Daarnaast dragen zij stichting Lotje & Co een warm hart toe.

De Club van Duizend is een landelijk opererend netwerk. De leden worden één maal per jaar uitgenodigd voor een diner waar ook een spreker acte de présence zal geven. De avond biedt voldoende ruimte om ideeën uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen. Daarnaast worden de leden, desgewenst, vermeld op de website van Lotje & Co en wordt hen de mogelijkheid geboden een advertentie te plaatsen in het tijdschrift van Lotje & Co (Mercur Lancering van het Jaar 2011).

Lotje & Co is dé stichting voor gezinnen met een zorgintensief kind. Op een positieve manier informeert zij deze gezinnen over de mogelijkheden achter de beperkingen. Daarnaast stelt stichting Lotje & Co zich als doel de samenleving kennis te laten maken met de wereld van deze gezinnen. Stichting Lotje & Co biedt erkenning, verkenning en herkenning.

Leden van De Club van Duizend ondersteunen de activiteiten van stichting Lotje & Co door jaarlijks € 1.000 te betalen. Voor stichting Lotje & Co vormen deze gelden een vorm om naast het bestendigen van de huidige activiteiten, nieuwe activiteiten te organiseren voor ouders en brusjes van zorgintensieve kinderen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 17 uur geleden
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04