Kinderkleding en speelgoedbeurs in Valkenheuvelschool

Nieuws

DRIEBERGEN - Terre des Hommes Driebergen houdt op 29 september een kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Valkenheuvelschool in Driebergen, van 9.30 uur tot 12.00 uur.

Op deze beurs wordt kleding (vanaf maat 86 tot tienermaat M) en speelgoed verkocht dat een tweede leven verdiend. De opbrengst van deze beurs gaat naar een project van Terre des Hommes in India. Met het geld worden kansarme kinderen geholpen om naar school te gaan en daardoor te werken aan hun toekomst.

Mensen die zelf nog najaars- of winterkleding hebben die er nog goed uitziet, kunnen dit verkopen op de beurs. Van de prijs is  2/3 deel voor de verkoper en 1/3 deel gaat naar het goede doel.

Geïnteresseerden kunnen een klantnummer aanvragen via tdhdriebergen@hotmail.com of via Ineke Hartman tel: 0343-515520.  De organisatie van de beurs is ook op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de opbouw van de beurs (vrijdag 28 september) of tijdens de beurs zelf (ochtend of middag). Meer informatie op www.terredeshommes.heuvelrug.net of bel met 0343-515520.

advertentie
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 10 uur geleden
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby gisteren
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel gisteren
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52