Bijeenkomst Project-2010

13 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBEGEN - In de bijeenkomst van Project-2010 in de Immanuelkerk te Driebergen op zondag 26 augustus spreekt Pim Brouwer. Brouwer is in de eindfase van zijn studie theologie en is actief betrokken bij het jongerenwerk van deze kerk.

Bij deze eerste Projectviering wordt gesproken en nagedacht over het komende jaar. De meeting zondag begint om 12.00 uur; vanaf 11.30 uur is er koffie/thee in de hal.

Project-2010 belegt open zondagsbijeenkomsten in de Immanuelkerk aan de Engweg in Driebergen, midden op de dag, na de 'gewone' ochtendkerkdienst, gericht op mensen die zich aangetrokken voelen tot een meer informele en persoonlijke benadering. De meetings zijn speciaal voor mensen die niet zo bekend zijn met de 'gewone kerkdiensten'. Voor kleine kinderen oppas; voor leerlingen basisschool een eigen programma.

De bijeenkomsten zijn steeds op de tweede en de vierde zondag van de maand. Op 9 september spreekt Bernard Terlouw, directeur van de Navigators in Nederland. Op 23 september is Jan Fokker, stafmedewerker van New Wine, uit Houten de spreker.

advertentie
advertentie