Zomerwandeling DHV 'Thorheim'

26 juli 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - De Doornse Historische Vereniging Thorheim houdt op zaterdagmiddag 4 augustus de traditionele wandeling door een boeiend deel van de omgeving van Doorn. Dit jaar wordt de wandeling gehouden op het tussen de Oude Rijksstraatweg en de Gooyerdijk gelegen landgoed Moersbergen.

Er wordt gewandeld onder leiding van de ervaren gids Herman Postema. Deze Doornaar weet erg veel van de geschiedenis van Doorn en speciaal voor deze wandeling heeft hij zich verdiept in de historie van kasteel Moersbergen en de directe omgeving. Het belooft een interessante middag te worden. Tijdens de wandeling zal gezorgd worden voor thee en voor frisdrank.

Alle verenigingsleden en ook belangstellenden kunnen aan deze wandeling deelnemen. De middagwandeling zal ongeveer twee uur duren en de deelname hieraan is gratis. Als verzamelpunt geldt de parkeerplaats nabij kasteel Moersbergen aan de Moersbergselaan. De wandeling start om 13.30 uur.

Routebeschrijving vanuit Doorn centrum: Dorpsstraat / N225 richting Driebergen; na 1,8 kilometer linksaf Velperengh en direct weer linksaf Oude Rijksstraatweg; na 400 meter rechtsaf Moersbergselaan richting kasteel; volg daarna de pijlen 'Zomerwandeling Thorheim'.

advertentie
advertentie