Dorpse grandeur op Zonstraat

26 juni 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - 'Groots wonen'. Dat wordt volgens Monique Tetteroo, regiomanager van Janssen de Jong Projectontwikkeling, het motto bij de herontwikkeling van de Zonstraat. Het begrip 'groots' heeft volgens haar niet alleen betrekking op de omvang en de uitstraling van de woningen die Janssen de Jong daar gaat realiseren, maar ook op de riante leefomgeving. Reeds na de zomer wordt gestart met de verkoop van de eerste zestien woningen in dit inbreidingsproject. In totaal zullen, samen met woningcorporatie Heuvelrug Wonen, vijfenzestig woningen gebouwd worden.

door Jan de Beer

Bij deze eerste fase gaat het om twaalf twee-onder-één-kapwoningen en vier patiowoningen, allen in de vrije sector. Daarnaast worden in deze fase ook negentien sociale huurwoningen gerealiseerd.

De verkoop van deze zestien koopwoningen, met een prijs vanaf € 325.000,-, start na de zomer. Voor belangstellenden wordt, indien gewenst, de zelfde opmerkelijke 'inruilmogelijkheid' geboden als Janssen de Jong al eerder bij een project in Leersum toepaste. Mensen die geïnteresseerd zijn in één van de woningen, maar vanwege de huidige tijden twijfel voelen om hun eigen woning te koop te zetten, kunnen van dit aanbod gebruik maken. Als zij gedurende de bouwperiode, die waarschijnlijk zo'n anderhalf jaar duurt, geen kans zien om hun eigen woning voor een goede prijs te verkopen is Janssen de Jong bereid die woning tegen de garantiewaarde over te nemen.

Alle informatie over deze eerste fase is binnenkort te vinden op de speciale website: www.zonstraatdriebergen.nl

Lees het complete artikel in StichtseCourant.nl/NieuwsbladDeKaap.nl van vandaag

advertentie
advertentie