Slimme senioren aan de computer

25 juni 2012 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG/DRIEBERGEN - 'Slimme senioren' uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug kunnen op maandagmiddag 27 augustus hun licht opsteken over slim computergebruik. 'Slim' zijn betekent in dit geval dat de gebruiker nieuwe gebruiksmogelijkheden voor zijn/haar pc leert kennen, bijvoorbeeld om thuis een reis te zoeken en te boeken. En ook leert daarbij veilig en efficiënt met zijn computer om te gaan en zichzelf en zijn computer niet open te stellen voor ongewenste indringers.

Op deze bijeenkomst vertelt Albert van Dam van Seniorweb over deze mogelijkheden. Na de pauze geeft Ron van Ee van het bedrijf Veiligepcs, gespecialiseerd in het onderhoud van pc's, zijn visie op dit onderwerp. De bezoekers krijgen ruime gelegenheid in de pauze nader kennis te maken met de diensten en producten van deze Seniorweb en Veiligepcs. Het 'Internetcafé' dat in 'Beukenstein' voortdurend op gezette tijden senioren de beginselen van pc gebruik bijbrengt, zal ook acte de présence geven.

Ook niet-leden van ouderenbonden zijn welkom. De cursus is op 27 augustus in 'De Vijver', aanvang 14.00 uur. De toegang is vrij. Informatie via tel. 0343-123456 en G.v.d.Ven19@kpnplanet.nl.

advertentie
advertentie