Amazing opbrengst voor Roparun 2012 - € 42.500,-

20 juni 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Team Amazing heeft vorige week donderdag zijn Roparunavontuur afgesloten. Tijdens de braderie op de Kampweg in Doorn die werd georganiseerd door de Doornse ondernemers, werd eerst het sponsorbedrag van de avondvierdaagse bekend gemaakt.

Een afvaardiging van leerlingen en leerkrachten van de zeven basisscholen van de gemeente Utrechtse Heuvelrug die de avondvierdaagse als sponsorloop voor team Amazing hadden gelopen, bood trots een geweldige cheque aan van € 4.318,60 aan teamcaptain Theo Deur.

Aansluitend beklommen alle teamleden het podium en was het Jaap Neele - één van de initiatiefnemers van team Amazing 2012 - die mocht vertellen wat de uitkomst was van alle dromen die het team afgelopen jaar heeft gehad. Onder luid gejuich werd het eindbedrag van € 42.500,- bekendgemaakt.

,,'Dit hadden we echt nooit durven dromen. De start van ons avontuur verliep moeizaam. Sponsoren waren moeilijker te vinden dan het jaar daarvoor en we moesten voor elke euro hard werken. Maar toen was daar opeens onze Koek & Zopie actie op het Leersumse Veld en team Amazing stond in een klap op de kaart. Daarna leek het wel wat makkelijker te gaan, maar zonder de geweldige inzet van alle teamleden was dit nooit gelukt! '' aldus teamcaptain Theo Deur.

advertentie
advertentie