Expositie 'KeiHart'

11 juni 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Op landgoed De Reehorst kan in het weekend van 30 juni en 1 juli een kunstroute gevolgd worden, die langs bijzondere kunstobjecten voert. De veertien kunstenaars zijn allen leerling van de VABK (Vrije Academie voor Beeldhouw Kunst) en de tentoonstelling is een eindpresentatie van hun driejarige opleiding.

Verspreid over het landgoed zijn land-art projecten te vinden, is performancekunst te zien en in de gebouwen hangen ruimtelijke kunst en schilderijen. De titel van de expositie is ontstaan omdat de leerlingen met hart en ziel 'kei-H-art' hebben gewerkt aan hun kunstzinnige ontwikkeling.

De expositie is geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Op 30 juni om 13.30 uur vindt de officiële openingsact plaats door de leerlingen zelf. Aansluitend reikt Frouk Riemersma, docent en oprichtster van de opleiding, de diploma's uit. Daarna is iedereen uitgenodigd om de kunstwerken te bezichtigen en om 15.30 uur is op beide dagen een performance-kunst door twee leerlingen te zien.

Bij de ingang ligt een routebeschrijving langs alle kunstwerken klaar. In het hoofdgebouw van Antropia kunnen bezoekers terecht voor een consumptie.

advertentie
advertentie