Veiling voor Driebergse Speelweek

6 juni 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Ton Klom veilt op 15 juni tussen 16.00 en 19.00 uur een vaatje nieuwe haring bij Villa Zuid-Oost. De opbrengst komt geheel ten goede van de Driebergse Speelweek. Villa Zuid Oost wijkt even af van de Zijderoute naar de kust voor een oer-Hollandse gewoonte: het proeven van de nieuwe haring van 2012. Hierbij hoort het veilen van een vaatje nieuwe haring.

De opbrengst van deze veiling gaat dit jaar naar de Driebergse Speelweek. Als geboren en getogen inwoner en ondernemer van Driebergen draagt Onno Zuurbier, bedrijfsleider van Villa Zuid-Oost, de Driebergse Speelweek een warm hart toe.

De verbinding, tussen de Speelweek en Villa Zuid Oost is, dat zij beiden een ontmoetingsplek zijn voor jong en oud , waarbij de ontdekking van de verschillen en overeenkomsten centraal staan. Bij Villa Zuid-Oost zijn dat de contrasten van de oostelijke en zuidelijke keuken en bij de Speelweek de verbinding van de vrijwilligers en kinderen vanuit alle windstreken van Driebergen.

Liefhebbers van haring, Villa Zuid-Oost, de Speelweek en van ontdekkingen zijn uitgenodigd om vrijdag 15 juni van 16.00 tot 19.00 uur te bieden op het eerste vaatje nieuwe haring in Villa Zuid-Oost.

advertentie
advertentie