Topdag bij Dalto

4 juni 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Bij Dalto worden zaterdag 9 juni drie kruisfinales gespeeld. Na een spannende veldcompetitie speelt Dalto de kruisfinales met zowel de A1 junioren, het tweede en het eerste team. Een unicum voor de Driebergse korfbalclub. Het belooft een groot spektakel te worden!

Rondom de kruisfinales organiseert Dalto de Einddag. 's Morgens is er een jeugdtoernooi, waar naast Dalto ook jeugdleden van KC Doorn en Fiducia uit Vleuten-De Meern meedoen. Bij het laatste schoolkorfbaltoernooi had Dalto voor het eerst de groepen 1 en 2 van de basisscholen uitgenodigd. Dit bleek een groot succes. Ook op de Dalto einddag kunnen kinderen meedoen die niet op korfbal zitten. De jongere jeugd kan van 10.00 tot 12.00 uur meedoen aan de spelletjesochtend. Voor € 2,- kunnen zij een strippenkaart kopen bij de Jeugdcommissieleden op het veld. Met deze strippenkaart kunnen ze gebruik maken van het springkussen, het laten schminken voor de kruisfinales of de EK-wedstrijd, blik gooien, schieten en nog veel meer.

De wedstrijden zijn zaterdag als volgt gepland (volgorde nog onder voorbehoud): 11.30 uur Dalto/C1000 Verberne A1 - DOS'46/Engeldot A1, 13.30 uur Dalto 2 - NIC/Alfacollege 2 en om 15.30 uur Dalto 1 - DOS'46/Engeldot 1.

Vanaf 10.00 uur is er een Fancy Fair en om 17.00 uur is er een veiling. 's Avonds kan er Nederland-Denemarken gekeken worden op een groot scherm in een tent en tot slot is er een feestavond.

advertentie
advertentie