Open tuinendag in Driebergen

Nieuws

DRIEBERGEN - Voor de twaalfde maal organiseert Groei & Bloei afdeling Driebergen-Rijsenburg de jaarlijkse Open tuinendag die wordt gehouden op zaterdag 2 juni. In de wijk gelegen tussen de De Traaij, Arnhemse Bovenweg en de gemeentegrens Doorn stellen vijftien tuineigenaren hun tuin open voor tuinliefhebbers. Opnieuw doet er dit jaar een aantal tuineigenaren voor de eerste maal mee. Gekozen kan worden uit grote, middelgrote en kleine tuinen. In diverse tuinen is naast de vele prachtige borders, vijvers, pergola's en mooie doorkijkjes, ook bijpassende kunst te bewonderen van de Driebergse kunstenaars Mirta Pertovt en Frank Linsewski.

De historische moestuin van Bartimeus met haar theeschenkerij ligt op de route en speciaal voor deze dag kan men genieten van de landschapstuin van Hydepark. Op het park is een wandelroute uitgezet.

De tuinen zijn zaterdag te bezoeken tussen 10.00 en 17.00 uur. De verkoop van passe-partouts is op zaterdag 2 juni tussen 10.00 en 14.30 uur in de Groei & Bloei tent op Winkelcentrum De Sluis. Het passe-partout verleent toegang tot de tuinen en wordt gebruikt om de sponsorproducten af te halen, kosten bedragen € 4,-, ledenprijs € 3,50.

Bij de start van de route ontvangen de deelnemers een lunchpakketje dat wordt aangeboden door C1000 Verberne en Bakkerij Van Asperen. Meer informatie en een vooruitblik? Ga naar www.driebergen.groei.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 uur geleden
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47
Afbeelding
Welzijn, een levensnoodzaak! Column 11 aug, 16:00
Afbeelding
Groot feest tijdens La Vuelta bij De Markies van Carabas 11 aug, 13:00
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours op 11 aug, 09:28