Afbeelding
Foto: Paul Nolens/BDU

Slaande ruzie in het verkeer

22 mei 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Op maandag werd een automobilist geslagen nadat hij bijna iemand had aangereden. Omstreeks 16.45 uur kreeg de politie de melding dat een man met een kind op zijn arm bijna was aangereden. Dit zou zijn gebeurd op de Burgemeester Martenslaan. De man, 21 jaar uit Leersum, stak over en werd naar zijn zeggen bijna aangereden door een 65-jarige man (woonplaats onbekend). De voetganger had drinken in zijn hand en dit werd in de richting van de automobilist gegooid. De voetganger meldde zich vervolgens bij de politie om zijn beklag te doen over het incident.

De politie kwam achter de identiteit van de bestuurder. Hij had een heel andere lezing. Hij had inderdaad daar gereden en drinken in zijn gezicht gegooid gekregen. Hij had de 21-jarige man vervolgens vastgepakt en weer losgelaten. Hij was hierna weggereden.

Ter hoogte van de Hoflaan werd hij klemgereden en een onbekende man gaf hem vervolgens een vuistslag in het gezicht en trapte een deuk in de auto. De geweldpleger reed vervolgens hard weg. De politie heeft de zaak in onderzoek.

advertentie
advertentie