Werkzaamheden in centrum Maarn sneller uitgevoerd

22 mei 2012 om 00:00 Nieuws

MAARN - Poort van Bunnik zal de gedeeltelijke herbestrating van de tunnel Raadhuislaan versneld uitvoeren. Dit is op verzoek van de winkeliersvereniging in verband met de bereikbaarheid van het winkelcentrum op de donderdag, vrijdag en zaterdag voor Pinksteren. De gemeente heeft ingestemd met dit verzoek.

Om het straatwerk versneld te kunnen uitvoeren wordt 's avonds langer doorgewerkt. Gisteren is begonnen met het aapassen van het voet- en fietspad, waarbij zonodig langer wordt doorgewerkt. Vandaag rond 16.00 uur, wordt begonnen met de werkzaamheden aan de rijbaan voor auto's. Het straatwerk voor de rijbaan wordt uitgevoerd vanaf vandaag einde van de middag tot donderdagmorgen 24 mei. Op dinsdag en woensdag wordt langer doorgewerkt, tot uiterlijk rond middernacht.

Fietsers en voetgangers behouden doorgang tijdens alle werkzaamheden. Als de rijbaan wordt bestraat, is de tunnel niet toegankelijk voor autoverkeer. Fietsers kunnen dan wel door de tunnel, maar zullen dan even moeten afstappen. Het autoverkeer wordt dan omgeleid via de Amersfoortseweg.

De afsluiting voor het autoverkeer is dus vanaf vandaag circa 16.00 uur tot donderdagochtend 24 mei 9.00 uur. Het winkelcentrum is dan voor auto's vanuit Maarn-Zuid bereikbaar via de Amersfoortseweg.

advertentie
advertentie