Tunnel Raadhuislaan 24 en 25 mei afgesloten voor auto's

15 mei 2012 om 00:00 Nieuws

MAARN - Rijkswaterstaat voert in de periode van maandag 21 mei tot vrijdag 25 mei werkzaamheden uit aan de tunnel aan de Raadhuislaan in Maarn. Op 24 en 25 mei is de tunnel daarom afgesloten voor autoverkeer. Automobilisten worden omgeleid via de Amersfoortseweg.

De werkzaamheden bestaan uit het (deels) herbestraten van de tunnel ter hoogte van het spoorviaduct. Op 21 tot en met 23 mei werkt Rijkswaterstaat aan het fiets- en voetgangerspad. Daarna, op 24 en 25 mei, volgen werkzaamheden aan de rijbaan voor autoverkeer. Op 24 en 25 mei is de tunnel aan de Raadhuislaan dan ook afgesloten voor autoverkeer. Gele borden geven de omleidingsroute via de Amersfoortseweg voor autoverkeer aan. Deze werkzaamheden worden gecombineerd met werkzaamheden aan het tunneldak en de tunnelwanden.

Fietsers en voetgangers behouden te allen tijden doorgang. Fietsers moeten wel afstappen in verband met de veiligheid. Als de werkzaamheden aan het fiets- en voetgangerspad voorspoedig verlopen, starten de werkzaamheden aan de rijbaan voor autoverkeer op woensdag 23 mei en duren dan tot 24 mei. In dat geval wordt de tunnel afgesloten op 23 en 24 mei.

Tijdens de tweedaagse afsluiting blijven het winkelcentrum en het station vanuit Maarn-Zuid voor voetgangers en fietsers bereikbaar via de tunnel aan de Raadhuislaan. Automobilisten bereiken het station en het winkelcentrum dan via de omleidingsroute via de Amersfoortseweg.

advertentie
advertentie