Enervo organiseert eerste grasvolleytoernooi

11 mei 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Het is al weer 60 jaar geleden dat volleybal werd geïntroduceerd in Doorn. Om deze mijlpaal te vieren, organiseert v.v. Enervo voor de eerste keer een grasvolleytoernooi. Dit grastoernooi vindt plaats op zaterdag 2 juni op de Keizersweide in Doorn. 's Morgens is er een basisscholentoernooi en 's middags een recreatief en competitief toernooi voor iedereen die de uitdaging wil aangaan.

Het scholentoernooi start om 9.00 uur en eindigt rond 12.00 uur. Klassen die het leuk vinden om mee te doen (groepen 5 t/m 8) in een team van minimaal 4 kinderen, kunnen zich inschrijven. Deelname is gratis.

Het middagtoernooi wordt gehouden van 12.30 uur tot circa 17.00 uur (melden om 12.00 uur). Inschrijven kan voor vier poules: bedrijven / straten / recreatief / competitie. Inschrijfgeld per team bedraagt € 25. Een team bestaat uit minimaal 6 spelers, waarvan minimaal 2 dames.

Voor beide toernooien kan ingeschreven worden, voor 19 mei, door te mailen naar secretaris@vvenervo.nl. Vermeld hierbij de naam van het team en voor welke poule de inschrijving geldt. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Sporthal Steinheim in Doorn.

advertentie
advertentie