Rockin' Whit the Royals

23 april 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Ook dit jaar hebben de Stichting Heuvelrugpop en de Oranjevereniging in Amerongen de handen ineengeslagen om alweer de derde versie van Rockin' Whit the Royals op de planken te krijgen. Het door de stichting bedachte concept slaat al 2 jaar in als en bom en ook nu belooft 28 april weer een succes te worden. Dit jaar is er gekozen voor de zaterdagavond zodat de zondag er tussenvalt.

Het doel van deze avond is om het muzikale talent uit de Heuvelrug de kans te geven hun kunsten te vertonen op een groot podium in de tent op het Dorpshuisplein te Amerongen. Dit initiatief wordt al jaren door de gemeente Utrechtse Heuvelrug ondersteund en voor een groot deel door de stichting en de vereniging zelf in elkaar gezet. Wel gezegd dat zonder de hulp van Gerard en Gerda Kruier van de Tram in Amerongen alles een stuk lastiger zou worden.

Dit jaar heeft de stichting gekozen voor een concept met twee bands en een DJ. Uit Amerongen komt de band TrafficLight en wat meer uit de regio de band Charles Adrian. Als afwisseling zal DJ Marten het geheel opvrolijken met zijn platen tussendoor. Al met al alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagde avond op de zaterdag. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij te Tram voor het kleine bedrag van €5 en aan de deur zijn de kosten €7,50. Op www.ovamerongen.nl of op www.stichtingheuvelrugpop.nl meer informatie.

advertentie
advertentie