Grietmarkt op 12 mei

Nieuws

AMERONGEN - Stichting Grietmarkt verzorgt zaterdag 12 mei wederom de Grietmarkt. Bijzondere kunstzinnige voorwerpen, eerlijke biologische producten, akoestische muziek en straattheater zijn de ingrediënten voor een sfeervolle markt in hartje Amerongen, die deze keer in het teken staat van 'Moeder Natuur'.

Een groot terras waar de bezoekers kunnen genieten van biologische hapjes en drankjes vormt het kloppende hart van de markt. Hier omheen staan de vele kramen met aantrekkelijke producten. Kinderen vermaken zich bij de diverse kindertheatervoorstellingen en mogen chips maken van vergeten groenten bij Pret op Recept. De akoestische muziek van onder andere Joanna and the horseflies op de markt nodigt de bezoeker uit heerlijk te relaxen en te genieten met een goed glas biologische wijn.

Het thema 'Moeder Natuur' is terug te vinden in het aanbod van pure producten en veel kunstzinnige voorwerpen, gemaakt van natuurlijke producten als zilver, hout en keramiek. Daarmee is er ook direct een knipoog naar moederdag een dag later. Wie op zoek is naar een bijzonder moederdagcadeautje zal beslist slagen op de Grietmarkt, terwijl een speciaal moederdagconcert door troubadour Koen Zeeman zorgt voor extra sfeer.

Uiteraard zijn er vertrouwde aanbieders van biologische en kunstzinnige producten, zoals brood van het Zonnelied, kaas van geitenboerderij Eureka en de paddenstoelen van Heerlijk en eerlijk. Maar er zijn ook een aantal nieuwe kraamhouders die met verrassende producten de markt komen verrijken, zoals sieraden gemaakt van porselein, handgemaakte meubelstukken en schalen en vazen van porselein met vilt.

De Grietmarkt is op zaterdag 12 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur op de Margaretha Turnorlaan in Amerongen. De entree is gratis.

Meer informatie: www.grietmarkt.nl

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 5 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 13 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30