'Bewegende beelden' vieren lustrum

3 april 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Het Bewegende Beelden Festival viert zaterdag 14 april haar lustrumfeest. Plaats van handeling is landgoed Zonheuvel in Doorn.

Dit jaar is er wederom een gevarieerd programma voor jong en oud(er). Er zijn workshops zoals communicatie met paarden, quantum healing, creëren vanuit je hart en de makkelijke moestuin. Bezoekers kunnen een parfum laten maken dat speciaal is afgestemd op het eigen energieveld, een reading doen of kennis maken met ecodriving. Ook voor kinderen is het een feest. Zij kunnen leuke dingen doen zoals een videoworkshop volgen, (biologische) pannenkoeken bakken, knutselen en een speurtocht maken. De opening wordt verzorgd door Marco Bonisimo. Hij is meervoudig Nederlands kampioen jongleren en circustheatermaker, met onder meer optredens bij Cirque du Soleil en de Parade. Tijdens de afsluiting is er een live connectie met Shyla Nelson van de Good Earth Singers in de USA. Zij organiseren op 21 december 'One Song, One Planet, One Future', waarin zij 15 miljoen mensen in alle landen van de wereld tegelijkertijd met elkaar verbinden door samen een lied te zingen.

In verband met het lustrumfeest is er de mogelijkheid om na afloop te eten en te swingen. Er is een lopend buffet en aansluitend een feest met DJ Engbert Breuker.

Het festival is op 14 april van 13.00 tot 18.00 uur.

advertentie
advertentie