Afbeelding
Foto: Paul Nolens/BDU

Inbreker betrapt

Nieuws

DRIEBERGEN - Een inbreker werd op donderdagavond 29 maart bij poging tot inbraak in een woning aan de Marterkamp betrapt. Hij wist te ontkomen.

Rond 21.00 uur bevonden de bewoners van de woning aan de Marterkamp zich op de eerste verdieping. Zij hoorden gerommel bij de voordeur, gevolgd door breekgeluiden. Toen zij uit het raam keken, zagen zij een inbreker bij de voordeur staan. De betrapte inbreker ging ervandoor. Hij bleek te hebben geprobeerd de voordeur open te breken, maar was daar nog niet in geslaagd. De bewoners belden 112 en agenten gingen bij de woning kijken. Aan de hand van het signalement stelden zij een onderzoek in de omgeving in, maar de verdachte werd niet meer aangetroffen.

Signalement

Man van ongeveer 1.70 meter, ± 25 jaar, bol gezicht, krullend haar, gezet postuur, donkere broek, grijs vest/jas. Opvallend was dat hij zeer onvast ter been was, alsof hij veel te veel had gedronken.

Aan getuigen van de inbraak en aan mensen die menen de verdachte te (her)kennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Heuvelrug op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Nieuw vakantiehuis geopend in Doorn: ‘Vakantie moet voor elk mens mogelijk zijn’ 57 minuten geleden
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes gisteren
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 4 jul, 20:45
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 4 jul, 11:16
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 4 jul, 07:20
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 4 jul, 07:14
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55