Prestatieloop in Amerongse bossen

26 maart 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Een schitterende prestatieloop door de Amerongse bossen, over een onverhard, afwisselend en heuvelachtig parcours door onder andere het Sterrenbos en over het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug vindt plaats op 22 april om 14.00 uur. Er kan gekozen worden voor 5 of 10 kilometer. De opbrengsten van de SportOptimaal - Alpe d'HuZes Run worden besteed aan het Alpe d'HuZes team Leersum. Meer informatie over dit goede doel staat op: www.opgevenisgeenoptie.nl.

Inschrijven kan op de dag zelf, kosten: 5 kilometer, € 5,- en 10 kilometer € 6,-. Het is ook mogelijk om een startnummer te reserveren door een e-mail te sturen naar info@sportoptimaal.nl. Graag de volgende gegevens in de e-mail vermelden: naam, adres, geboortedatum telefoonnummer, en de te lopen afstand. Op 22 april zal er dan een startnummer klaarliggen. Betaling gaat op de dag zelf. Gelieve gepast geld meenemen.

Er is een inschrijvingslimiet van 200 lopers, dit om de veiligheid te kunnen waarborgen. Start en Finish op Sportpark de Burgwal. De inschrijving vindt plaats bij ATV, Burgwal 2 Amerongen (De Amerongse Tennisvereniging).

Meer informatie over de prestatieloop is te vinden op www.sportoptimaal.nl

advertentie
advertentie