Reina is Conciërge van het Jaar 2012

26 maart 2012 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Het was vrijdag feest op De Ontdekkingsreis in Doorn. Op deze school werkt de beste conciërge van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Reina Verkuijl is door D66 Utrechtse Heuvelrug uitgeroepen tot Conciërge van het Jaar 2012. De leerlingen, docenten en ouders, hadden hun uiterste best gedaan om alle kwaliteiten van Reina te laten zien in de vorm tekeningen, gedichten, foto's en werkstukken.

De zonnige vrijdagmorgen van 23 maart was zeer geschikt om Reina in het zonnetje te zetten. D66 Tweede Kamerlid Boris van der Ham reikte in samenwerking met leerling Boris de beker uit. Wethouder Elisabeth van Oostrum bracht behalve een fraai boeket voor Reina nog een goed bericht voor de hele school mee: de school hoeft voorlopig niet te verhuizen. Voorzitter Cosmas Blaauw van D66 Utrechtse Heuvelrug overhandigde Reina een oorkonde.

De Ontdekkingsreis had een feestelijke ochtend georganiseerd. Tussen de praatjes door speelden leerlingen na wat Reina zoal doet op de school: pleisters plakken, tosti's bakken, opruimen, schoonmaken, maar vooral goed met de kinderen omgaan.

Directeur Jetske van der Greef-van der Wal leidde de D66- delegatie, die verder bestond uit de gehele raadsfractie en een deel van het bestuur, door de school en legde de filosofie en achtergrond van het onderwijs op De Ontdekkingsreis aan hen uit.

advertentie
advertentie