Vijftig jaar Larsheim Tennis

Nieuws

LEERSUM - In het voorjaar van 1962 werd Larsheim Tennis opgericht en nu vijftig jaar later is het een bloeiende, zelfstandige tennisvereniging met een eigen tennispark en een clubhuis aan de Plaggeberg in Leersum.

Het lustrum jaar werd afgelopen zaterdag sfeervol ingeluid met een zeer druk bezochte receptie voor alle leden. De ambiance was duidelijk herkenbaar als die van de 'jaren zestig', met de aankleding van het tennishuisje tot en met de borrelhapjes. Een goede gelegenheid natuurlijk voor de oudgedienden om onder het genot van een glaasje veel sportieve wapenfeiten uit het verleden uit te wisselen. Voor de jeugd waren speciale activiteiten georganiseerd. Bij een receptie hoort natuurlijk ook een speech, en daarin werd, onder meer, stilgestaan bij de inzet van alle vrijwilligers die al een halve eeuw de vereniging ondersteunen. Een mooi moment was het uitreiken van een bloemetje aan de twee langst spelende leden van de vereniging, ruim veertig van die vijftig jaren. Op zondag werd het jeugdseizoen geopend met een zeer geslaagd toernooi.

Ook gedurende de rest van het tennisseizoen zullen er nog speciale lustrumactiviteiten plaatsvinden. Te beginnen met een open veteranentoernooi volgende week, met heel veel deelnemers uit de regio en na de competitiedrukte een speciale receptie voor genodigden en een jubileumfeest voor de leden. Verder nog een aantal sportieve evenementen voor de jeugd, en ook een tennisclinic voor alle leden en een demonstratiewedstrijd op het 'center court'. Tenslotte een invitatietoernooi voor de oudere jeugd en in september de 35ste editie van het Larsheim Open Toernooi.

Meer informatie op www.larsheimtennis.nl

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 5 minuten geleden
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 11 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 23 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24