God liefhebben

5 maart 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Tijdens de bijeenkomst van Project-2010 op zondag 11 maart in de Immanuelkerk spreekt Jan Bakker; Jan is directeur van de Alpha-Nederland en heeft al vaker gesproken op de bijeenkomsten van Project-2010.

Het thema van de bijeenkomst is 'God liefhebben' en komt voort uit het jaarthema 'Kies dan het leven'. Deze woorden komen uit Deuteronomium 30; voluit staat daar: 'Kies dan het leven, opdat gij leeft, gij en uw nageslacht, door de Here, uw God, lief te hebben, naar zijn stem te luisteren en Hem aan te hangen'.

Project-2010 belegt open zondagsbijeenkomsten in de Immanuelkerk aan de Engweg in Driebergen, midden op de dag, na de 'gewone' ochtendkerkdienst, en richt zich op mensen die zich aangetrokken voelen tot een meer informele en persoonlijke benadering. De ingrediënten zijn: enthousiast zingen onder begeleiding van een band, een korte toespraak en ontmoeting. Voor jong en oud. Voor kleine kinderen oppas; voor leerlingen basisschool een eigen programma.

De meetings zijn speciaal voor mensen die niet zo bekend zijn met de 'gewone kerkdiensten'... maar toch meer van God, van het christelijk geloof willen weten. In een gezellige en relaxte omgeving.

Steeds elke 2e en 4e zondag van de maand.

Vanaf ongeveer 11.30 uur koffie/thee; om 12.00 uur start de meeting en rond 13.15 uur is het afgelopen.

advertentie
advertentie