Ingezonden: SVMM komt niet verder dan 0-0 tegen Vianen

Nieuws

MAARN - Afgelopen zaterdag heeft SVMM niet de winst kunnen pakken tegen Vianen of je kunt zeggen dat er een punt gepakt is tegen de nummer twee van de ranglijst.

door Jacob van den Essenburg

Vianen begon vanuit een gesloten defensie en liet SVMM opbouwen tot aan de middenlijn. Vanuit deze positie probeerde Vianen te counteren bij fouten van SVMM. SVMM kon op een paar dode spelmomenten na de organisatie goed vasthouden en Vianen werd de 1e helft niet gevaarlijk.

SVMM kon daar ook niet veel tegenover stellen, maar een grote kans van Polle Westbroek werd voorlangs geschoten.

De 2e helft was erg rommelig en de hoge ballen volgden elkaar op. Alleen de aanvoerder van Vianen, was niet van de bal te krijgen, steeg boven het gemiddelde niveau uit. SVMM had de 2ehelft de beste aanvallen, maar ook deze kansen werden gemist. Vooral de actie van Polle Westbroek belandde op de voet van Mark Hamulyak, maar deze niet te missen kans werd naast geschoten. Westbroek eindigde deze prachtige rush net niet goed af, waardoor de bal niet 100% voor de voeten van Hamulyak kwam.

Vianen had ook op 1-0 kunnen komen. Vooral een voorzet vanaf de flank kon vrij worden ingekopt, maar wel naast de verkeerde kant van de paal. Ook de gezette gelegenheidsspits van Vianen kreeg zowaar nog een aantal grote kansen, maar wedstrijdritme ontbrak duidelijk bij de oversized versie van René Dijkhorst.

Er viel de laatste minuut nog een terechte rode kaart voor een Vianen speler na een grove charge op John Verhage. Hiervoor waren ook al vijf gele kaarten gevallen. Uiteindelijk bleef het 0-0 en kan SVMM zich op maken voor de zespunten wedstrijd tegen Hees. Met de goede reeks van wedstrijden heeft SVMM veel vertrouwen in een goede afloop.

SVMM; Bas Langeveld; Keith van Diermen, Simon Veldhuizen, Jacob van den Essenburg, Tim de Fluiter; Robin Petersen, Polle Westbroek, Stefan Prij; Nick Engelen, Tom Verboon (60 min. Niek van Vemde), Mark Hamulyak (65 min. John Verhage);

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 9 uur geleden
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 23 uur geleden
Afbeelding
Welzijn, een levensnoodzaak! Column gisteren
Afbeelding
Groot feest tijdens La Vuelta bij De Markies van Carabas 11 aug, 13:00
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours op 11 aug, 09:28
PREMIUM
Afbeelding
Voedselbank Utrechtse Heuvelrug zoekt chauffeurs: ‘Geen week is hetzelfde’ 11 aug, 07:30