Druk open huis Wolkenwagen

13 februari 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De open speelochtend van de Wolkenwagen werd vorige week druk bezocht door ouders uit de gehele Utrechtse Heuvelrug, die geïnteresseerd zijn in deze kleinschalige peuteropvang.

De kinderen konden meespelen met de groep of helpen met het maken van een appeltaart. Actief deelnemen aan de speelochtend werd erg gewaardeerd. ,,De overheid en maatschappij verwachten dat kinderopvanginstellingen professionele organisaties zijn. Om hoge kwaliteit en voortzetting van de kinderopvang bij De Wolkenwagen te waarborgen is de organisatiestructuur sinds 2012 gewijzigd en hebben we de openingstijden aangepast. Sinds deze maand kunnen de peuters ook 's middags bij ons blijven. Dat is voor het eerst sinds de oprichting 19 jaar geleden. Ik was verheugd te ervaren dat er zo veel ouders met hun peuters kwamen kijken om de dag bij ons te ervaren'', aldus Nicole Lolkema, leidinggevende van De Wolkenwagen.

De Wolkenwagen is een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar en gevestigd op het rustieke Landgoed Kraaybeek te Driebergen. De Wolkenwagen - Kraaybeek 82 - 3971 LJ DRIEBERGEN - www.dewolkenwagen.nl - twitter @wolkenwagen

advertentie
advertentie