Druk open huis Wolkenwagen

Nieuws

DRIEBERGEN - De open speelochtend van de Wolkenwagen werd vorige week druk bezocht door ouders uit de gehele Utrechtse Heuvelrug, die geïnteresseerd zijn in deze kleinschalige peuteropvang.

De kinderen konden meespelen met de groep of helpen met het maken van een appeltaart. Actief deelnemen aan de speelochtend werd erg gewaardeerd. ,,De overheid en maatschappij verwachten dat kinderopvanginstellingen professionele organisaties zijn. Om hoge kwaliteit en voortzetting van de kinderopvang bij De Wolkenwagen te waarborgen is de organisatiestructuur sinds 2012 gewijzigd en hebben we de openingstijden aangepast. Sinds deze maand kunnen de peuters ook 's middags bij ons blijven. Dat is voor het eerst sinds de oprichting 19 jaar geleden. Ik was verheugd te ervaren dat er zo veel ouders met hun peuters kwamen kijken om de dag bij ons te ervaren'', aldus Nicole Lolkema, leidinggevende van De Wolkenwagen.

De Wolkenwagen is een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar en gevestigd op het rustieke Landgoed Kraaybeek te Driebergen. De Wolkenwagen - Kraaybeek 82 - 3971 LJ DRIEBERGEN - www.dewolkenwagen.nl - twitter @wolkenwagen

advertentie
advertentie
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 1 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 uur geleden
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47
Afbeelding
Welzijn, een levensnoodzaak! Column 11 aug, 16:00
Afbeelding
Groot feest tijdens La Vuelta bij De Markies van Carabas 11 aug, 13:00
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours op 11 aug, 09:28