Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Valkenheuvelschool

31 januari 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Terre des Hommes Heuvelrug organiseert op zaterdag 10 maart een kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Valkenheuvelschool in Driebergen. Iedereen is welkom op deze beurs vanaf 9.30 tot 12.00 uur. De opbrengst van de beurs gaat naar een project van Terre des Hommes in Cambodja voor slechtziende en blinde kinderen.

Zelf verkopen

Mensen die zelf verkoopbare voorjaars- of zomerkleding hebben of speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt, kunnen dit verkopen op de beurs. Men bepaalt zelf de prijs. Van de prijs is  2/3 deel voor degene die het verkoopt en en 1/3 deel gaat naar het goede doel.

Mensen die hier interesse in hebben, kunnen een klantnummer aanvragen via tdhdriebergen@hotmail.com of via Ineke Hartman tel: 0343-515520.  Bij aanmelding wordt vervolgens informatie verstrekt over hoe en wanneer de spullen aangeleverd kunnen worden.

Helpen

Daarnaast is de organisatie van de beurs nog op zoek naar mensen die een handje kunnen helpen met het opbouwen van de beurs, op vrijdag 9 maart of tijdens de beurs zelf (ochtend of middag).  Meer informatie: www.terredeshommes.heuvelrug.net of bellen met 0343-515520. Locatie Valkenheuvelschool: Jagerspad 4.

advertentie
advertentie