Boekpresentatie en workshop over ,,Weg van de eenvoud''

20 januari 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De Baak organiseert op 27 januari een presentatie en workshop rond een in december 2011 verschenen managementboek: Weg van de eenvoud - Essentie als kompas voor organisaties door auteur en trainer Godfried IJsseling. Het boek biedt antwoorden op actuele vragen rond de omgang met complexiteit en crisis. De presentatie wordt gegeven op Landgoed de Horst en duurt van 14.30-18.00 uur.

Hoe gaat men om met de vele crises die de wereld bezighouden, en waar men juist door eigen maatregelen steeds dieper in weg lijken te zakken? Dat is een centraal onderwerp in Weg van de eenvoud. In het boek wordt een route uiteengezet die mensen en organisaties doet terugkeren naar hun essentie of hun oorspronkelijke bestaansredenen. Er wordt een manier geboden die het patroon van steeds groeiende onbeheersbaarheid doorbreekt. Een manier die persoonlijk is en uitgaat van vertrouwen en dialoog.

In de bijeenkomst vertelt de auteur zijn verhaal. Het is tevens een ervaringsgerichte workshop, waarin deelnemers de weg van de eenvoud persoonlijk kunnen ervaren.

Op de achterflaptekst zegt Harry Starren, Algemeen Directeur van de Baak over het boek: ,,Een boek dat wars is van ophef, dat uitgaat van betrokkenheid en dat zich baseert op vakmanschap. Het is, ondanks de schijn van het tegendeel, een zelfportret. Wie het aandachtig leest, raakt als vanzelf in dialoog. Met de schrijver en zichzelf. Het roept op tot het goede gesprek en gaat het aan.''

De auteur, Godfried IJsseling (1963), begeleidt managers en professionals in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hij is sinds 1998 verbonden aan de Baak.

Over de Baak

De Baak is een opleidings- en kennisinstituut op het gebied van leiderschap en ondernemerschap. De Baak richt zich op de 'Human Side of Enterprise', op de ontwikkeling en effectiviteit van mensen in organisaties.

Leren bij de Baak betekent: onvermoede talenten ontdekken, verrassende kansen zien en intellect combineren met creativiteit. De Baak verzorgt open- en maatwerkprogramma's in het Nederlands en het Engels, maakt zich sterk voor duurzaam ondernemen en draagt bij aan tal van maatschappelijke projecten over leren en ontwikkeling. De Baak is verbonden met VNO- NCW en gevestigd in Noordwijk, Driebergen, Den Haag en Antwerpen.

Voor meer informatie over de Baak: www.debaak.nl of www.debaak.com . Locatie: Landgoed de Horst, Driebergen. Datum/tijd: 27 januari, van 14.30-18.00.

advertentie
advertentie