Schoolprojectviering in Maarn

Nieuws

MAARN - 'Kiespijn' is de titel van de tweede schoolprojectdienst van dit schooljaar die op zondag 29 januari om 10.00 uur in de Twee Marken plaatsvindt.

De viering van 29 januari is vooral gericht op de middenbouw en gaat erover dat kiezen best moeilijk kan zijn. Bijvoorbeeld kiezen tussen twee dingen die allebei erg leuk zijn. Nog moeilijker wordt het om te kiezen tussen iets wat goed is voor iemand zelf, maar wat slecht is voor een ander. Wat dan te doen? Aanwezigen gaan het horen aan de hand van een verhaal waarin Jezus in de woestijn rondzwerft en waar de duivel hem probeert te verleiden.

Deze schoolprojectvieringen worden drie keer per schooljaar gehouden voor alle leerlingen van de drie basisscholen in Maarn en Maarsbergen: in oktober/november voor met name de onderbouw, in januari voor de middenbouw en in juni voor de bovenbouw. In deze vieringen wordt met toepasselijke muziek en toneelstukjes ingespeeld op de belevingswereld van de kinderen, waarbij kinderen zelf ook een actieve rol hebben.

Iedereen is van harte welkom op zondag 29 januari om 10.00 in het Dorpshuis De Twee Marken. Voor kinderen tot 4 jaar is kinderopvang aanwezig. Na afloop is er een kopje koffie in de hal van de Twee Marken.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 13 uur geleden
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 17 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04