Workshop 'Inzicht in het evangelie'

Nieuws

DRIEBERGEN - Een werkgroep uit de PKN-Immanuëlkerk in Driebergen heeft een praktische workshop voorbereid over wat het christelijke evangelie inhoudt. In vijf (maandag-)avonden komen verschillende aspecten aan bod. Allerlei vragen worden besproken, zoals: Wat was/is Gods bedoeling? Wat kan het evangelie voor een mens betekenen? Wat is de betekenis van het kruis?

De workshop heeft een interactief karakter. Aan de hand van een aantal gesprekken, die Jezus met tijdgenoten voerde proberen de deelnemers met elkaar antwoorden te vinden. De workshop is bedoeld voor ieder die meer van het evangelie wil ontdekken.

De eerste bijeenkomst zal op 23 januari zijn. Overige data: 30 januari, 13 februari, 5 maart en 19 maart. De bijeenkomsten zijn in een zaal van de Immanuëlkerk en beginnen om 19.45 uur met koffie/thee. De avond avond wordt afgesloten om 22.00 uur. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden, opgave vooraf is wel nodig: telefoon 0343-513850, e-mail: hiemstra@innovation.nl. Het workshopteam bestaat uit: Sjaak van Kleef, Rein Zoethout en Gosse Hiemstra.

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 23 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 4 jul, 20:45
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 4 jul, 11:16
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 4 jul, 07:20
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 4 jul, 07:14
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30