Succesvolle Open Amerongse tafeltenniskampioenschappen

9 januari 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Het Schildersbedrijf van Doorn tafeltenniskampioenschap heeft zaterdag 8 januari weer plaatsgevonden in de Uithof in Amerongen. Er waren vierentwintig deelnemers. De spelers kwamen dit jaar uit Veenendaal (SKF), Scherpenzeel (TVS), Wijk bij Duurstede (Effect) en verder waren er vijf recreatieve spelers. Van gastheer TVA waren er tien deelnemers die deelnamen. Er werd door de deelnemers in drie klassen gespeeld. De dubbels waren onderverdeeld in twee klasses.

In de C poule is Daniel der Nederlanden van TVA als derde geëindigd, tweede werd Ronald Wiggemansen een recreatieve speler uit Amerongen, en eerste werd Bart Wiggemansen, de broer van Ronald en ook uit Amerongen.

In de B klasse werd John Gijsbertsen derde, Enne Wierda tweede en Roan van der Ploeg eerste. Deze spelers zijn alledrie van TVA.

De A klasse was dit jaar met negen deelnemers goed bezet. Er werd in twee poules gespeeld. De finale in de A poule ging dit jaar tussen Edwin Vetkamp van TVS uit Scherpenzeel en Jeroen van der Geer van Effect uit Wijk bij Duurstede. Vetkamp bleek uiteindelijk te sterk voor Van der Geer en werd dus eerste. In deze poule werd Frans van Gent van TVA derde.

Hierna werden de dubbels gespeeld, de deelnemers waren in twee klassen ingedeeld. In de B poule werden Paul Eriks en Jeroen van der Geer van Effect uit Wijk bij Duurstede eerste en John Gijsbertsen met Daniel der Nederlanden van TVA tweede.

In de A poule werden Jan van der Beek met Erik Valkenburg van TVS uit Scherpenzeel eerste en Udo Houwing met Leo Beersma van TVA eindigden op de tweede plaats

Alle winnaars kregen behalve een mooie beker ook nog een lekkere fles wijn.

Geïnteresseerden kunnen een avond komen kijken bij TVA. Er wordt op maandagavond getraind vanaf 19.30 uur in de Uithof aan de Nederstaat in Amerongen. Meer informatie is te verkrijgen bij Jan de Jong, telefoon 0343-453440.

advertentie
advertentie