Teunie Emons SVL clubvrouw

9 januari 2012 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - Nadat het geslaagde oliebollentoernooi, waaraan zes teams deel namen, was afgelopen en de Appelflappen de grootste slagroomtaart in ontvangst mocht nemen. De Kanonslagen en de Rotjes moesten genoegen nemen met een iets kleinere uitgave. Na het toernooi begon de kantine langzaam vol te lopen voor de nieuwjaarsreceptie.

Nadat voorzitter Gerard Minnaar de leden de beste wensen en een sportief 2012 had toegewenst, huldigde hij diverse leden voor hun trouw aan SVL. Eerst waren dat de leden die 12,5 jaar lid waren: Evert Overvest, Mike Overvest, Koen van Dijk, Davey en Danny Hazendonk, Patrick Koetsier, Richard van Vulpen en Evelien Hazendonk. Matty van Leeuwen kreeg het speldje voor zijn 25-jarig lidmaatschap, maar hij haalt het nog niet bij Jan Donselaar die al 40 jaar lid is van SVL.

Daarna kregen de topscoorders van Gert van Leeuwen, voetbal voorzitter, de Gouden schoen. Bij de jeugd was dat Iris Aalbertsen, bij de dames Sanne van Leeuwen en bij de mannen Ali Alkan. Daarna maakte hij bekend dat Ron Brenk de SVL Sportman van het jaar is geworden. De SVL Sportvrouw werd Truus Vermeulen, zij is een actief deelneemster bij de GALM groep, die ondanks dat ze hoog op de leeftijdsladder staat, het enthousiaste voorbeeld geeft aan de andere deelnemers. Het SVL Sportteam is het veteranenteam geworden. Gerard Minnaar deelde hierna de SVL Aanmoedigingsprijs uit aan Corrie van Leeuwen om haar te stimuleren op de ingeslagen weg door te gaan. De SVL promotieprijs werd toegekend aan alle SVL vrijwilligers. Hiervoor werden twee afgevaardigde naar voren geroepen. Rien Overvest, die het woord Sportcomplex heel veel in zijn agenda tegenkwam, en de negenjarige Mike Ebergen, die op zondagsmorgen vaak in de kantine meehelpt om alles weer in orde te brengen. Minnaar vertelde trots te zijn op het vrijwilligerskorps. Afsluitend maakte Minnaar bekend dat Teunie Emons als SVL Clubvrouw was verkozen. Al in de jaren '70 was Teunie actief binnen de gymnastiekafdeling met het opzetten van uitvoeringen. In samenwerking met het JAC zette ze, onder meer, spellencircuits uit met het Sinterklaasfeest en met het Paaseieren zoeken. Dat de aanwezigen het eens waren met de verkiezing, bleek uit het luide applaus. Daarna bleef het nog een tijdje gezellig druk in de SVL kantine.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie