'Ed Roosen' Zitvolleybal Toernooi

Nieuws

LEERSUM - In Sport- en cultuurcentrum ,,De Binder'' zal op zaterdag 7 en zondag 8 januari voor de tiende achtereenvolgende keer het 'Ed Roosen' Zitvolleybaltoernooi worden georganiseerd. Ook ditmaal is organisator Volleer erin geslaagd top clubteams uit Bosnië-Herzegovina, Slovenië, Duitsland, Groot-Brittannië en Nederland naar Leersum te krijgen. Daarmee is dit toernooi uitgegroeid tot het sterkst bezette clubevenement voor zitvolleybal in Nederland.

De wedstrijden starten zaterdag 7 januari 2012 om 10.00 uur en eindigen om ca. 17.00 uur. Op zondag 8 januari worden vanaf 10.00 uur tot ca. 14.00 uur de eindrondes gespeeld. De entree op beide dagen is gratis. Iedereen is van harte welkom om dit toptoernooi in het zitvolleybal te komen bekijken. Wie weet brengt het mensen met een beperking, of staand volleyballers die het volleybal op hun niveau door een blessure niet meer kunnen spelen op het goede idee om ook zitvolleybal te gaan spelen.

Een volledig overzicht van alle wedstrijden en verder nieuws over het toernooi is te vinden op www.volleer.nl. Daar is ook verdere informatie over Volleer en zitvolleybal te vinden.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 23 uur geleden
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04
Afbeelding
Officieel watertekort door droogte, verdeelplan treedt in werking 3 aug, 17:48
Afbeelding
‘Fantastisch om mensen zo te zien genieten’ 3 aug, 07:30