Open Amerongse tafeltenniskampioenschappen

18 december 2011 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Ook in 2012 wordt in Amerongen weer het Open tafeltenniskampioenschap georganiseerd. Het evenement vindt plaats op zaterdag 7 januari in de Uithof aan de Nederstraat 23.

Iedereen in Amerongen en weidse omgeving die graag een balletje slaat, kan aan dit toernooi deelnemen. Alleen deelnemers die hoger dan de 3e klasse van de N.T.T.B. spelen kunnen niet meedoen. Recreanten zijn ook welkom en zullen naar sterkte worden ingedeeld. Ook kan ingeschreven worden voor het dubbelspeltoernooi. Bij inschrijving voor het dubbelspel geldt de hoogste van de twee klassen van de spelers in het enkelspel. De organisatie heeft het recht om spelers in een hogere of lagere klasse te plaatsen of om bepaalde klassen samen te voegen. Het toernooi begint om 9.00 uur en zal tot ongeveer 17.00 uur duren.

Tijdens dit toernooi is er een verloting waarbij fraaie prijzen, beschikbaar gesteld door de Amerongse en Leersumse middenstand, zijn te winnen. Inlichtingen krijgen over en inschrijven voor het toernooi (mogelijk tot 2 januari) kan je bij Jan de Jong tel 0343-453440 adres Stenderland 3 3958 GG Amerongen. (e-mail jan@janendiny.nl)

Mensen die deze zaterdag niet mee kunnen doen en toch eens een keer willen komen tafeltennissen, kunnen komen kijken op de trainingsavond van TVA. Elke maandagavond zijn de tafeltennissers van half acht tot ongeveer elf uur aan het trainen. Dit vindt ook plaats in de Uithof.

advertentie
advertentie