Doornse brandweerlieden beloond voor hun werk

13 december 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN - In de brandweerkazerne aan de Kampweg in Doorn heeft burgemeester Frits Naaf maandagavond koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan verschillende inwoners van Doorn. De volgende mensen werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau:

Marcel Geluk. Vanaf 1990 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van het korps Doorn en nu bij de Veiligheidsregio Utrecht. Naast zijn repressieve taak heeft hij zich ook ingezet als plaatsvervangend postcommandant. En is betrokken als coördinator bij het opleiden en oefenen in Zweden.

Wim van Eden. Vanaf 1987 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van het korps Doorn en nu bij de Veiligheidsregio Utrecht. Naast zijn repressieve taak heeft hij zich ingezet bij brandweerwedstrijden en als specialist redvoertuig.

Gerrit Hardeman. Vanaf 1985 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van het korps Doorn en nu bij de Veiligheidsregio Utrecht. Naast zijn repressieve taak heeft hij zich ingezet als postcommandant voor Doorn, Officier van Dienst, voor de brandweerverenging en als jurylid bij het AWBC.

Huib de Zeeuw. Vanaf 1976 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van het korps Doorn en heeft inmiddels afscheid genomen. Naast zijn repressieve taak heeft hij zich ingezet als lid van het Collegiaal Opvangteam voor de eerste opvang bij traumatische gebeurtenissen.

Charles van Nimwegen. Vanaf 1987 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van het korps Doorn en nu bij de Veiligheidsregio Utrecht. Naast zijn repressieve taak heeft hij zich ingezet als instructeur bij de brandweer Doorn, maar ook voor Zweden en Engeland.

Wim van der Gaag. Vanaf 1985 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van het korps Doorn en nu bij de Veiligheidsregio Utrecht. Naast zijn repressieve taak heeft hij zich ingezet voor diverse werkgroepen die zich bezighouden met de uitrusting, materiaal en logistiek.

Willem Stoltenkamp. Vanaf 1987 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van het korps Doorn en nu bij de Veiligheidsregio Utrecht. Naast zijn repressieve taak heeft hij zich ingezet binnen de brandweervereniging.

advertentie
advertentie