Afbeelding
BDUmedia

Kerstmatinee in Maartenskerk

13 december 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN - Het Uriel Ensemble treedt op Tweede Kerstdag om 15.00 uur op in de Maartenskerk in Doorn. Het ensemble bestaat uit vijf strijkers van het Koninklijk Concertgebouworkest en de pianiste Mitsuko Saruwatari. Zij spelen werken van Ludwig van Beethoven, Felix Mendelssohn en Franz Schubert. Volgens de organisatie belooft het een echt familieconcert te worden. Het wordt weer een echt familieconcert. De musici spelen het pianokwartet van Beethoven, een pianosextet van Mendelssohn en het zeer bekende 'Forellenkwintet' van Schubert.

Toegangsprijzen: € 26 / € 13 (CJP/studenten). Kaarten kunnen worden besteld bij de voorverkoopadressen of via de website www.muziek-maartenskerk.nl. Op de dag van het concert worden losse kaarten - voor zover nog beschikbaar - vanaf 14.00 uur verkocht aan de kerk. Meer informatie over de wijze van bestellen en de inhoud van het concert op www.muziek-maartenskerk.nl of via 0343-420449.

Het volgende concert is op zaterdag 7 januari om 14.00 uur: Kinderconcert 'Het mysterie van de gevoelige snaar. Hoe klinkt verliefd' door Trio Suleika in samenwerking met Oorkaan.

advertentie
advertentie