Opera Familia komt naar Doorn

Nieuws

DOORN - December wordt een bijzondere maand voor Opera Familia. Na het verschijnen van het debuut album 'Il Canto ' zal de rest van December in het teken staan van de Warme Winter Concert Tour. Opera Familia verraste Nederland deze zomer met hun opvallende deelname aan het televisieprogramma 'Holland's Got Talent'. Verschillende keren wist Opera Familia het publiek en de jury te ontroeren met hun optredens. Jurylid Patricia Paay was zelfs tot tranen geroerd en hield het tijdens hun vertolking van het 'Ave Maria' van Schubert niet meer droog.

Eind November bracht Opera Familia hun debuut album 'Il Canto' uit, een album recht uit het hart van een bijzondere familie. In December zal Opera Familia een reeks concerten geven op bijzondere locaties waarbij zij diverse liedjes van het album 'Il Canto' en een aantal bijzondere kerstliederen ten gehore zullen brengen.

Op 18 december komt Opera Familia voor de Warme Winter Concert Tour naar Doorn. Het concert wordt gehouden in de Maartenskerk op het Kerkplein 1, en zal beginnen om 15:00 uur. Kaarten voor het concert van Opera Familia kosten €22,50 in de voorverkoop en €25,- aan de deur. Reserveer op www.operafamilia.com.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Feestelijk 70e Bloemencorso in Leersum: ‘Prachtig dat we dit weer meemaken’ 10 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (2): ‘Het brengt extra uitdagingen met zich mee’ 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 13 aug, 07:30
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47