Het glazen huis in Doorn

1 december 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN - Bartiméus in Doorn gaat dit jaar de bekende kerstactie van 3FM Serious Request ondersteunen door een eigen Glazen Huis na te bootsen. Dj's van radio Bartje gaan samen met vrijwilligers van 19 tot en met 23 december live radio maken en proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Op donderdag 22 december van 12.00 tot 20.00 uur kan iedereen daarbij helpen. Dan is er tussen 12.00 en 16.00 uur een sfeervolle kerstmarkt en kan men verzoeknummers indienen bij het Glazen Huis van Radio Bartje. Na de kerstmarkt zijn er nog diverse optredens. Het Glazen Huis staat op het winkelplein in Doorn: Oude Arnhemsebovenweg 3.

Met diverse optredens, een kerststal, een kerstmarkt en lekkere hapjes belooft het donderdag een gezellig evenement te worden. Scholen, verenigingen, bedrijven en buurtbewoners zijn welkom om een kijkje te komen nemen bij het Glazen Huis en om te doneren. Deze dag wordt er ook geprobeerd live uit te zenden vanaf de website van Bartiméus.

Bram Hijmans, coördinator vrijwilligers Bartiméus: ,,Met onze eigen radiomakers ontstond het idee dat ook wij actie kunnen voeren. De vrijwilligers vinden het een geweldig initiatief en helpen graag mee. Nu nog alle inwoners van de Utrechtse Heuvelrug en de actie is geslaagd.''

Het goede doel

Wereldwijd vechten meer dan tien miljoen moeders elke dag om met het gezin te overleven in een omgeving van oorlog en geweld. Als vrouw zijn ze kwetsbaar in een oorlogssituatie. Als moeder zijn ze onmisbaar. Voor deze stille ramp vraagt Bartiméus namens 3FM Serious Request aandacht.

Kijk voor actuele informatie op de website www.bartimeus.nl. Niet in de gelegenheid te komen? Doneren kan ook online doneren via www.kominactie.nl/glazenhuis_bartiméus_in_doorn

advertentie
advertentie