Ontdek de Heuvelrug te voet

29 november 2011 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig gebied om te wandelen. De karakteristieke glooiingen in het landschap geven ruimte aan prachtige bossen, weidse zandverstuivingen, heidevelden en meren. Met de gids 'Ontdek Heuvelrug te voet' in de hand ontdekt men het noordelijke deel van de Heuvelrug en een gedeelte van de Gelderse Vallei. De wandelroutes gaan langs fraaie buitenhuizen en de vaak in Engelse landschapsstijl aangelegde tuinen, langs verrassende paadjes, oude boerderijen en het Valleikanaal.

Maar ook bekende pleisterplaatsen als het Henschotermeer en de Pyramide van Austerlitz zijn niet vergeten. De routes variëren in afstand van 6,5 tot 14 kilometer. De routebeschrijvingen zijn voorzien van handige kaartjes en adressen van horecagelegenheden.

Bep Vos is al jaren actief als wandelaar in de omgeving van Leusden. Steeds is zij op zoek naar nieuwe routes, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de wandelclub die zij begeleidt. Wandel mee met Bep en ontdek de Heuvelrug in veertien wandelroutes. De wandelgids is op 30 november verschenen en is te bestellen via www.bduboeken.nl.

advertentie
advertentie