Familie De Ridder winnaar weekend in zorgchalet

29 november 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Stichting Zorgchalet heeft ter gelegenheid van de 'Dag van de Mantelzorg' een speciale actie opgezet. Alle mantelzorgers die bij mindervalide personen werkzaamheden verrichten, konden van 10 tot en met 20 november hun gegevens invullen op de website om zo kans te maken op een weekend in het zorgchalet. Voorzitter Jolanda Norbart heeft uit alle inzendingen één winnaar getrokken: de familie De Ridder uit Driebergen.

Zij mogen genieten van een weekend op een prachtig recreatiepark aan de rand van het nationaal park de Biesbosch. Stichting Zorgchalet heeft dit park speciaal uitgekozen gezien de goede faciliteiten en de vele activiteiten. De Kurenpolder Recreatie biedt een goed vertrekpunt voor leuke uitstapjes, zo is De Biesbosch op verschillende manieren te ontdekken.

Het 6-persoons zorgchalet is ruim van opzet en biedt voor mindervalide mensen een zorgeloze vakantie. Er is een mobiele tillift aanwezig en de badkamer is voorzien van bad met douchebrancard, aparte douche met losse douchestoel, toilet met beugels en een onderrijdbare wastafel.

www.stichtingzorgchalet.nl.

advertentie
advertentie