Geld verdienen aan debiteurenbeheer

Nieuws

DOORN - John Zijlstra is, na ruim 20 jaar gewerkt te hebben als debiteurenbeheerder, sinds kort voor zichzelf begonnen. Zijn start is vanaf het begin een groot succes. Ondernemers omarmen zijn bemoeienis om met goed debiteurenbeheer de financiën op orde te krijgen en houden, zo stelt John Zijlstra.

,,Veel ondernemers ervaren de pijn van slecht betalende klanten. Bellen en aanmanen zijn vervelende klussen vooral omdat ze de relatie met de klant niet willen verstoren. Veel ondernemers kennen inmiddels het effect van incassobureaus.  Een dure manier om uiteindelijk toch je centen te beuren", aldus Zijlstra.

Uniek aan Bureau Debiteurenbeheer is de werkwijze. Niet uitbesteden wanneer een factuur maar niet betaald wordt, maar direct vanaf het versturen van de factuur al de zaken goed aanpakken. ,,Ik kan een ondernemer aantonen dat hij over meer en goedkoper werkkapitaal kan beschikken, door structureel goed en professioneel debiteurenbeheer.  Dat kan ik binnen een kop koffie duidelijk maken.  Zeker nu de banken het de ondernemers niet gemakkelijk maken met het verstrekken van krediet, is het een uitkomst voor ondernemers die de relatie met de klant goed willen houden en toch snel de factuur betaald willen zien."

John Zijlstra is met zijn onderneming gevestigd in Doorn aan de Dorpsstraat 59. Voor ondernemers die hem willen uitnodigen voor een kop koffie is hij bereikbaar op: 06 51 58 50 90 of via j.zijlstra@bureaudebiteurenbeheer.nl.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 uur geleden
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47
Afbeelding
Welzijn, een levensnoodzaak! Column 11 aug, 16:00
Afbeelding
Groot feest tijdens La Vuelta bij De Markies van Carabas 11 aug, 13:00
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours op 11 aug, 09:28