Ludieke start sloop voormalige PLUS

Nieuws

MAARN - De burgemeester kondigde het tijdens de sinterklaas intocht in Maarn al aan. Vrijdagmiddag 25 november start de aannemer met de sloop van de oude PLUS supermarkt en aangrenzende gebouwen, om ruimte te maken voor Résidence Kleyn Maern.

De officiële start van de sloop wordt een spectaculaire gebeurtenis waarbij iedereen van harte welkom is. Aansluitend wordt een informatiemarkt georganiseerd, waar iedereen wordt bijgepraat met het laatste nieuws over dit nieuwe stukje Maarn.

De officiële eerste sloophandeling zal rond 14.15 uur verricht worden door Theo van Schaick. De informatiemarkt duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Nick Breur richt speciaal hiervoor bij zijn kantoor Breur Makelaardij aan de Tuindorpweg in Maarn een gezellig winterterras in. Vanaf dit terras is de sloopgebeurtenis eersterangs te volgen en kan jong en oud genieten van een winters hapje en een drankje.

Koop en huur

Waren de 25 luxe appartementen in Résidence Kleyn Maern in eerste instantie alleen voor de verkoop bestemd, onlangs is besloten deze ook te huur aan te bieden. Een interessante optie voor diegenen die graag in Residence Kleyn Maern willen wonen maar geen appartement willen kopen. De huurprijzen zijn vanaf € 1.200,- per maand, de koopprijzen zijn vanaf € 329.000,- von.

Alle woningen zijn met veel oog voor detail ontworpen en worden afgewerkt met duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. De woonoppervlaktes variëren van ruim 100 m2 tot 170 m2. Over de flexibele woon- en financieringsmogelijkheden van Kleyn Maern kunnen geïnteresseerden zich vrijdagmiddag laten informeren.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 13 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 18 uur geleden
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52