Veel verschuivingen in de ZVTA Hoofdklasse

Nieuws

AMERONGEN - Zeven van de acht teams in de ZVTA-Hoofdklasse hadden na de vierde speelronde een andere plek op de ranglijst dan een speelronde eerder. Alleen De Holle Boom bleef fier aan kop. Het gat met de, op papier, grootste concurrent werd vergroot, OEF verloor namelijk voor het eerst dit seizoen.

OEF verloor dit seizoen als enige van alle teams in de ZVTA Hoofdklasse nog niet (2x beker, 1x Super Cup en 3x competitie). In de zevende wedstrijd van het seizoen ging het echter mis. Ondanks het goede spel en maar liefst zes ballen op het houtwerk gingen de drie punten naar Café 't Nippertje. De Achterbergers kregen vier kansen en bleken heel effectief: 3-2.

Promovendus Hijnekamp leek tegen View2Me opnieuw te verrassen, maar gaf een 5-2 voorsprong uit handen. View2Me won met 6-7 en steeg naar de tweede plaats in de competitie. BB Academy verloor voor de tweede keer op rij met ruime cijfers. In de vorige speelronde verloren de Amerongers met 10-2 van OEF en nu bleek TMF, dat nog geen punt had gepakt, met 7-1 te sterk. Titelhouder De Holle Boom had geen moeite met The Love Handles/Alexander Grill en blijft door de 7-4 overwinning zonder puntverlies aan kop.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 uur geleden
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47
Afbeelding
Welzijn, een levensnoodzaak! Column 11 aug, 16:00
Afbeelding
Groot feest tijdens La Vuelta bij De Markies van Carabas 11 aug, 13:00
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours op 11 aug, 09:28