DJ workshop in The Lounge

7 november 2011 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - In jongerenruimte The Lounge werd afgelopen vrijdag een DJ-workshop gehouden door het jongerenwerk van Welnúh in Leersum. Hiervoor was er een DJ uitgenodigd die zelf op veel feesten draait en een eigen label heeft wat de jeugd natuurlijk aansprak. Voor de workshop waren er veel aanmeldingen maar om de kwaliteit te waarborgen konden er maar twee deelnemers per uur tegelijk aan de slag. Hierdoor moest er een aantal jongeren die graag mee wilden doen teleurgesteld worden. Voor hen gaat er snel nog een avond georganiseerd worden.

Op vrijdagavond gingen ze dus per tweetal aan de slag. De één had al meer ervaring met het draaien dan de ander. Maar het resultaat bij iedereen was verbluffend. Iedereen was in staat om na een uur verschillende soorten platen naadloos in elkaar over te mixen. Al met al een groot succes waarbij de jongeren een kans kregen om kennis te maken met technieken van een echte DJ.

Meer informatie over deze workshop of andere activiteiten van het jongerenwerk van Welnuh, neem contact op met Reyer (reyer@welnuh.nl of 06-23809634). Of kijk op www.thelounge.hyves.nl of de The Lounge Jongerenwerk Facebookpagina.

advertentie
advertentie